Seizoensopening 21/22 eindelijk dan toch!

Wat vonden we het fijn om iedereen weer te mogen ontvangen! Op zaterdag 18 september jl. hebben we een mooi gezelschap een culinair event mogen voorschotelen. Onze traditionele seizoensopening was dit jaar wel extra speciaal, omdat we elkaar fysiek al zo lang niet meer hadden gezien.

Heerlijk nazomeren!
De weergoden hebben het vast gehoord. Het was zaterdag 18 september een fantastische zomerse dag. We kregen eerst een informatieve rondleiding door Wijndomein Aldeneyck (www.wijndomein-aldeneyck.be). Deze fraaie wijnboerderij gelegen in de Maasvallei vlakbij Maaseik, brengt je haast in Franse sferen. Een heerlijke wijnproeverij volgde dan ook. Aansluitend werden we ontvangen in het nabijgelegen Hotel Restaurant Aldeneikerhof (www.aldeneikerhof.be) voor een exquise diner. En natuurlijk werd het programma van seizoen 2021-2022 gepresenteerd. Er is voor dit jaar weer een volledig programma door het bestuur opgesteld (zie ook www.alliance-roermond.nl/activiteiten/), want wij hebben goede hoop dat het dit jaar anders wordt dan afgelopen jaar.

Wij hopen u snel weer te zien. Op naar een mooi Alliance seizoen!

Bekijk hieronder de foto’s.

Nieuwsarchief

Terugblik Rowwen Hèze

16-05-2022

Het was een kwestie van geduld, maar het wachten waard. Afgelopen 4 mei hebben we kunnen genieten van een wervelend theaterconcert van Limburgse trots ‘Rowwen Hèze’. Deze band hoeft natuurlijk geen nadere toelichting. De titel van hun theatertour heet heel toepasselijk “Het was een kwestie van geduld’. Maar het was het wachten waard.

Heerlijk nazomeren

Zaterdag 9 augustus 2021

Meer dan eens kijken we ernaar uit om je weer te ontvangen! We hebben er alle vertrouwen in dat we dit jaar echt de draad weer kunnen oppakken. De aftrap voor het nieuwe seizoen vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 september in Aldeneik (België).

Alliance Passion-box

Dinsdag 6 april 2021

Afgelopen donderdag was the Passion live op TV. En wat voor een uitzending was het. Onze stad Roermond is prachtig in beeld gebracht, de recensies zijn lovend en het verhaal kwam sterk naar voren. 

Alliance-dinnerbox

13 november 2020

Afgelopen weekend hebben we onze Alliance-dinnerbox uitgedeeld aan de deelnemers. We hopen dat het heerlijke 4-gangen menu gesmaakt heeft. Speciale dank voor het team van Het Arresthuis voor deze speciaal samengestelde Alliance-dinnerbox. Ook in deze tijd proberen wij manieren te vinden waarbij onze verbondenheid kracht kunnen bijzetten.

Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Hoogland

19 oktober 2020

Bij Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Hoogland kunt u terecht voor het vertalen van bouwkundige vraagstukken naar functionele, bruikbare en mooi vormgegeven gebouwen. De wensen en ideeën van de opdrachtgever staan hierbij centraal. Bepalende factoren zijn hierbij uiteraard het programma van eisen, maar ook de stedelijke/ruimtelijke inpassing, het beschikbare budget en de gewenste vormgeving. De vraagstukken kunnen betrekking hebben op nieuwbouw, verbouw of herbestemming, op woningbouw, appartementen of utiliteitsbouw.

Programma 20/21

26 september 2020

We gaan de bak in! Bergen onze ‘kostbaarheden’ veilig op en stappen in een rollercoaster. Zomaar wat kreten over het Alliance seizoen 20/21. Dit jaar hebben we extra goed moeten nadenken over de invulling van het programma, want ja, wat als… Dat betekent dat we creatief en flexibel moeten zijn. De afgelopen periode heeft dan ook juist extra creativiteit en doorzettingsvermogen naar boven gehaald. Want ook dit jaar hebben we een mooi programma kunnen opzetten.

Seizoensopening 20/21

11 september 2020

We hebben in de coronatijd niet stil gezeten bij Alliance. Maar ja, hoe ga je bijeenkomsten organiseren in een tijd waarin evenementen zijn afgelast, de theaters dicht zijn en we natuurlijk fysieke afstand moeten houden. Toch konden we gelukkig op 11 september jl. weer beginnen aan ons Alliance seizoen 20/21. 

We gaan weer veilig van start!

11 september 2020

We ontvangen u graag op vrijdag 11 september in Theaterhotel De Oranjerie. Speciaal en exclusief voor Alliance ontvangt Theaterhotel de Oranjerie ons in de theaterzaal om op het podium van een exquis diner te genieten. Het podium biedt alle ruimte om met inachtneming van 1,5 meter afstand te genieten van het diner.

Theaterconcert DO

24 januari 2020

Na de nieuwjaarsreceptie stond vrijdag 24 januari jl. alweer de eerste culturele activiteit van dit jaar op het programma. Waar anders dan in de ECI Cultuurfabriek hebben wij kunnen genieten van een prachtig theaterconcert van zangeres DO.

Nieuwjaarsreceptie 2020

8 januari 2020

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Kasteeltje Hattem hebben we gezamenlijk getoost op een mooi, gezond en succesvol 2020. Een jaar vol met mooie en bijzondere Alliance bijeenkomsten. En dat Alliance niet stil staat, bleek wel uit de introductie de nieuwe uitstraling van Alliance.

Bezoek Rabobank

14 december 2019

De laatste bijeenkomst van 2019 vond plaats bij de Rabobank Roermond-Echt te Herten. We kregen een mooie presentatie van directievoorzitter Harry Lempens over de ambities van de Rabobank op maatschappelijk vlak.

B2B meeting

14 november 2019

Samen met Concordia organiseerde wij voor onze leden en sponsoren van Concordia een gezellige B2B meeting waarbij Tom van ’t Hek als gastspreker fungereerde.