We gaan weer veilig van start!

Geweldig dat we elkaar weer eens kunnen zien en spreken, natuurlijk wel met de 1,5 meter in achtneming, maar dat maakt het programma er niet minder om. We hebben een fraai en gevarieerd programma samengesteld.

Vrijdag 11 september start het Alliance seizoen 2020/2021 in Theaterhotel De Oranjerie. Speciaal en exclusief voor Alliance ontvangt Theaterhotel de Oranjerie ons in de theaterzaal om op het podium van een exquis diner te genieten. Het podium biedt alle ruimte om met inachtneming van 1,5 meter afstand te genieten van het diner. Tijdens het diner zal het programma van het nieuwe seizoen worden gepresenteerd. Daarnaast zal Wim Daniëls als gastspreker optreden. 

We kijken na de noodgedwongen pauze van een half jaar ernaar uit om u weer te ontmoeten!

Nieuwsarchief

We gaan weer veilig van start!

11 september 2020

We ontvangen u graag op vrijdag 11 september in Theaterhotel De Oranjerie. Speciaal en exclusief voor Alliance ontvangt Theaterhotel de Oranjerie ons in de theaterzaal om op het podium van een exquis diner te genieten. Het podium biedt alle ruimte om met inachtneming van 1,5 meter afstand te genieten van het diner.

Theaterconcert DO kopie

24 januari 2020

Na de nieuwjaarsreceptie stond vrijdag 24 januari jl. alweer de eerste culturele activiteit van dit jaar op het programma. Waar anders dan in de ECI Cultuurfabriek hebben wij kunnen genieten van een prachtig theaterconcert van zangeres DO.

Nieuwjaarsreceptie 2020

8 januari 2020

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Kasteeltje Hattem hebben we gezamenlijk getoost op een mooi, gezond en succesvol 2020. Een jaar vol met mooie en bijzondere Alliance bijeenkomsten. En dat Alliance niet stil staat, bleek wel uit de introductie de nieuwe uitstraling van Alliance.

Bezoek Rabobank

14 december 2019

De laatste bijeenkomst van 2019 vond plaats bij de Rabobank Roermond-Echt te Herten. We kregen een mooie presentatie van directievoorzitter Harry Lempens over de ambities van de Rabobank op maatschappelijk vlak.

B2B meeting

14 november 2019

Samen met Concordia organiseerde wij voor onze leden en sponsoren van Concordia een gezellige B2B meeting waarbij Tom van ’t Hek als gastspreker fungereerde. 

Nieuwbouwproject Manhattan

10 oktober 2019

Aan de kop van de Maashaven verrijst het exclusieve Manhattan Urban Residence. Alliance kon al een kijkje nemen op het hoogste punt. Wat een uitzicht!

Festival Buitenskamers

4 oktober 2019

Christoffel Huiskamerconcerten en ECI cultuurfabriek hebben een mooi nieuw initiatief genomen om de klassieke muziek in Roermond te promoten.

2019-2020: Seizoensopening

6 september 2019

Ons nieuwe seizoen werd op een heerlijke nazomer geopend in de Boschmolenplas te Panheel.