B2B meeting

Samen met Concordia organiseerde wij voor onze leden en sponsoren van Concordia een gezellige B2B meeting waarbij Tom van ’t Hek als gastspreker fungereerde.

Velen kennen Tom van ‘t Hek natuurlijk als oud tophockeyer. Na zijn carrière als topsporter was hij vijf jaar huisarts, hockeycoach, bondscoach om vervolgens aan de slag te gaan als presentator van radioprogramma’s (NOS Langs de lijn, Radio Tour de France en BNR Nieuwsradio).

Dat maakt hem tot spreker bij uitstek over thema’s als teamwork, doorzettingsvermogen, overwinningsstrategieën, doelen stellen en successen boeken. Met zijn sportieve achtergrond, goede vocabulaire en brede maatschappelijke kennis verzorgde hij een zeer boeiende lezing en legde hij de verbinding tussen de verschillende thema's. Hij nam ons mij in zijn carrière als topsporter maar zeker ook in de maatschappelijke carrière die daarna volgde.

Nieuwsarchief

Theaterconcert DO

24 januari 2020

Na de nieuwjaarsreceptie stond vrijdag 24 januari jl. alweer de eerste culturele activiteit van dit jaar op het programma. Waar anders dan in de ECI Cultuurfabriek hebben wij kunnen genieten van een prachtig theaterconcert van zangeres DO.

Nieuwjaarsreceptie 2020

8 januari 2020

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Kasteeltje Hattem hebben we gezamenlijk getoost op een mooi, gezond en succesvol 2020. Een jaar vol met mooie en bijzondere Alliance bijeenkomsten. En dat Alliance niet stil staat, bleek wel uit de introductie de nieuwe uitstraling van Alliance.

Bezoek Rabobank

14 december 2019

De laatste bijeenkomst van 2019 vond plaats bij de Rabobank Roermond-Echt te Herten. We kregen een mooie presentatie van directievoorzitter Harry Lempens over de ambities van de Rabobank op maatschappelijk vlak.

B2B meeting

14 november 2019

Samen met Concordia organiseerde wij voor onze leden en sponsoren van Concordia een gezellige B2B meeting waarbij Tom van ’t Hek als gastspreker fungereerde. 

Nieuwbouwproject Manhattan

10 oktober 2019

Aan de kop van de Maashaven verrijst het exclusieve Manhattan Urban Residence. Alliance kon al een kijkje nemen op het hoogste punt. Wat een uitzicht!

Festival Buitenskamers

4 oktober 2019

Christoffel Huiskamerconcerten en ECI cultuurfabriek hebben een mooi nieuw initiatief genomen om de klassieke muziek in Roermond te promoten.

2019-2020: Seizoensopening

6 september 2019

Ons nieuwe seizoen werd op een heerlijke nazomer geopend in de Boschmolenplas te Panheel.